Το μυστικο της νεοτητας βρισκεται στα σαλιγκαρια!

by - 4:10 μ.μ.

Στην αρχαιότητα η βλέννα του σαλιγκαριού είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για πολλούς αισθητικούς λόγους, όπως στην καταπολέμηση των ρυτίδων και στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων. Υπάρχουν ιστορίες που μιλούν για την Κλεοπάτρα να κάνει μπάνιο σε νερό με ελικίνα, αυτό αποδόθηκε στην ικανότητα της ουσίας αυτης  να μαλακώνει το δέρμα. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα η βλέννα χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει τις πληγές.
Οι ιδιότητες της θαυματουργής ουσίας ανακαλύφθηκαν τυχαία από τους Κινέζους που εργάζονται στις φάρμες σαλιγκαριών, όταν διαπίστωσαν ότι τα χέρια τους ήταν εξαιρετικά απαλά, ενώ τα μικρά τραύματα επουλώνονταν πολύ γρήγορα.

Σήμερα είναι ποικίλες οι φαρμακευτικές χρήσεις του

Στη βλέννα του σαλιγκαριού παρατηρείται η παρουσία ουσιών με αναγεννητικές δυνάμεις στο δέρμα (πρωτεΐνη και αλλαντοΐνη).


Οι κρέμες που περιέχουν το έκκριμα από το σαλιγκάρι παρέχουν στην επιδερμίδα πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, να μειώνεται η φλεγμονή και να διατηρείται το δέρμα ενυδατωμένο και νεανικό. Επίσης  επουλώνει τα σημάδια της ακμής, ρυτίδων, εγκαυμάτων, πανάδων και ραγάδων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Το μυστικό της Ομορφιάς σε ένα βαζάκι! 
Οι LAGONI SNAIL ΚΡΕΜΕΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ περιέχουν 100% φυσική βλέννα σαλιγκαριού και είναι φτιαγμένες με αγάπη και σεβασμό προς την υγεία από μία καινοτόμα επιχείρηση στο Σιδ/στρο Σερρών.



You May Also Like

0 σχόλια